Catalog Farmasi ianuarie-februarie-martie 2020

Catalog Farmasi ianuarie-februarie-martie 2020

Catalog Farmasi ianuarie-februarie-martie 2020 este o broșură cu pagini parfumate ce conține toate produsele comercializate de firma Farmasi în România.

Pentru a beneficia de reducerile oferite de firma Farmasi este necesar să te înscrii și să iți activezi contul personal.

Reducerile de care beneficiezi după ce activezi contul sunt în funcție de produsele comandate, 30 % la produsele Dr.C.Tuna si Mr. Wipes și 23% la celelalte produse prezente în Catalogul Farmasi.

Produse noi în Catalogul Farmasi ianuarie-februarie-martie 2020:

  1. Gama Be Fit
  2. Parfum Farmasi No.70
  3. 8 nuanțe noi pentru lacurile de unghii
  4. NutriCoffee – cafea cu cicoare
  5. Gama Intimate Care
  6. C.Tuna Vitalizing mască de păr revitalizantă cu usturoi și capixyl pentru păr fragil și deteriorat

Gama Be Fit

Gama Be Fit este o gamă de produse cosmetice create special pentru femeile active, care practică diverse sporturi, dar își doresc să arate impecabil și în sala de sport. Pentru descrierea produselelor ce fac parte din Gama Be Fit click aici.

Parfum Farmasi No.70

Cu ocazia împlinirii a 70 de ani de Farmasi este lansat noul Parfum Farmasi No.70. Acest parfum are o compoziție desăvârșită ce se deschide cu note proaspete de lămâie, grepfruit și măr verde. Inima se dezvăluie în acorduri lemnoase din nucă de cocos și lemn de cedru, ca mai apoi să persiste pe piele aroma boabelor de tonka, mosc și chihlimbar.

8 nuanțe noi pentru lacurile de unghii:

07 Pretty Cool,08  Light Ruby, 09 Chocolate Souffle, 10 IT Girl, 11 Crème Brulee, 12 Peach Sorbet, 13 Pinocella, 14 Frosty.

 

NutriCoffee – cafea cu cicoare

Cicoarea este o plantă miraculaoasă, din familia Asteraceae ce asigură beneficii multiple pentru sănătate. Este o sursă bogată în vitamine și minerale ce conține printre altele și o fibră probiotică, numită inulină. Aceasta este importantă pentru buna funcționare a metabolismului și a sistemului digestiv. Rădacina parfumată de cicoare este combinată cu boabe de cafea proaspăt prajite.

Gama Intimate Care

Gama Intimate Care este alcătuită din gel pentru igenă intimă și șervețele intime. Aceste produse sunt potrivite pentru utilizare zilnică, sunt testate dermetologic și ginecologic.

Dr.C.Tuna Vitalizing mască de păr revitalizantă cu usturoi și capixyl pentru păr fragil și deteriorat

Această mască se aplică pe varfurile umede ale părului, după șamponare și se lasă să acționeze 2-3 minute, apoi se clătește.

Catalog Farmasi ianuarie-februarie-martie 2020 în format video 

Înscriere Farmasi România

Vrei să te bucuri și tu de aceste oferte și să beneficiezi de discount 23%-30%. Nimic mai simplu!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!