Calitatea cosmeticelor Farmasi

Cine a fost Dr. Cevdet Tuna?

Garanția calității produselor cosmetice Farmasi este dată de renumele fondatorului companiei, dr. Cedvet Tuna și de  cercetarea și dezvoltarea în domeniul calității cosmeticelor Farmasi.

Dr. Cevdet Tuna s-a născut în 1923 în Edirne, Turcia. A fost al șaplelea  copil din cei nouă copii pe care i-a avut familia Tuna.

Studiile primare le-a făcut  în Balıkpazarı, Edirne. După absolvirea liceului Haydarpasa, a avut șansa să se mute în Germania pentru a studia   la Școala Medicală Goethe.

După terminarea studiilor în 1947 a revenit imediat în orașul natal, cu dorința de ași servi țara. Până în 1950 a lucrat ca medic militar, oferind îngrijiri medicale soldaților turci.

Dr. Cevdet Tuna a cercetat în detaliu proprietățile plantelor și a preparat  tratamente speciale pe bază  de amestecuri de plante. Acesta a  realizat primul sirop de tuse turcesc.

În 1952 Dr.Cedvet Tuna și-a  început prima afacere în Istanbul, o companie de producție farmaceutică, unde a gândit și realizat toate produsele. Cu mare pasiune pentru realizarea produselor, el  participa personal la fiecare pas al procesului de dezvoltare. În același timp, Dr. Cedvet Tuna a înființat primul laborator de analize din Turcia.

După ce și-a extins compania cu pasiunetimp de 22 de ani, a vândut acțiunile companiei unui investitor străin.

Între 1977 și 1995, a importat materii prime pentru produse farmaceutice care au fost utilizate în prepararea de produse dermatocosmetice  și a vândut aceste produse la aproximativ 13 500 de farmacii din întreaga Turcie. În același timp, a lucrat în calitate de mandatar pentru companiile de medicamente interne mici și mijlocii.

Înființarea companiei Farmasi

În anul 2003, și-a înființat compania de cosmetice, Farmasi Cosmetics. Farmasi este derivat din cuvântul farmaceutic, adică ramura chimiei, care privește standardele de calitate în materialele farmaceutice. El a iubit acest nume pentru brandul său deoarece credea că acest nume este perfect activitaea companiei sale  și  și se potrivea cu viziunea sa, de a crea produse cosmetice conforme cu  standardele de calitate farmaceutică.

De-a lungul vieții sale profesionale de 63 de ani, dr. Cevdet Tuna a adoptat principiul muncii depline. El credea  că valorizarea oamenilor este cea mai mare investiție, conștientizând că resursele umane sunt foarte importante pentru fiecare activitate pe care o realiza. Acesta spunea: „Mi-am dedicat întreaga viață schimbării vieții oamenilor”.

Fondatorul companiei Farmasi a încetat din viață la vârsta de 94 de ani, în 2017.

Reguli de aur ale dr. Cevdet Tuna:

  • Fără parabeni! Fără triclosan! Fără metale grele!
  • Fără fosfați, formaldehidă și ftalați!
  • Testate dermatologic
  • Dezvoltate în laboratoarele Farmasi.
  • Nu se folosesc ingrediente de origine animală
  • Nu se folosesc plante pe cale de dispariție
  • Nu se folosesc ingrediente modificate genetic
  • Nu se fac teste pe animale
  • Toate procesele de fabricație sunt conforme cu standardul BPF (bunele practici de fabricație).

Certificate de calitate

Produsele companiei Farmasi sunt fabricate în laboratoarele proprii, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate care protejează sănătatea umană. Certificatele de calitate emise de companii internaționale independente precum GMP, HALAL și ISO 9001.

În filmulețul de mai jos poți vedea cum arată cele 7 fabrici integrate, echipate cu tehnologie modernă ce produc peste 3000 de produse de înfrumusețare, de îngrijire personală, de îngrijire a locuinței și de wellness.

Cercetare și dezvoltare pentru calitatea cosmeticelor Farmasi

Toate  produsele Farmasi sunt dezvoltate în laboratoarele proprii din cadrul fabricii situate în Istanbul,  înconjurată de un mediu ecologic.

Principalul obiectiv al Centrului  de Cercetare și Dezvoltare este orientarea către clienți și calitate. Departamentul de Cercetare și Dezvoltare este echipat cu cele mai noi tehnologii și este format din 20 de oameni de știință, care lucrează în mod sistematic  și meticulos pentru a inova cel mai bune produse

În fiecare zi, Departamentul  de Cercetare și Dezvoltare efectuează cercetări extinse despre produse și lucrează cu meticulozitate pentru a crea soluții  uimitoare pentru consumatorii produselor Farmasi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!