Gama Dr. C. Tuna cu cărbune activ

Dr.C.Tuna produse cu cosmetice cu cărbune activ

Ce este cărbunele vegetal activ?

Carbunele vegetal activ este un cărbune poros cu o mare suprafață internă. Procesul de obținere a cărbunelui activ din carbune obișnuit se numește activare. Acest proces constă în tratarea cu aburi și dioxid de carbon a cărbunelui la temperaturi înalte,  generând o mare porozitate în structura finală a carbunelui activ.

Structura poroasă specială a cărbunelui activ determină o mare capacitate de absorbție. Particulele straine cu care cărbunele activ vine în contact, fie ele lichide, gazoase sau solide, “adera” sau se lipesc efectiv de suprafata acestuia putând fi apoi îndepărtate.

Gama Dr. C. Tuna cu cărbune activ

Gama Dr. C. Tuna cu cărbune activ este o gamă de produse cosmetice care ajută la echilibrarea producției de sebum e tenului prin curățarea și purificarea porilor, fără iritarea pielii . Această gamă de cosmetice este formată din următoarele produse:

  1. C.Tuna gel de curățare purificator cu cărbune activ 150 ml, cod 1104151
  2. C.Tuna loțiune tonică de minimizare a porilor cu cărbune activ 225 ml, cod 1104152
  3. C.Tuna mască neagră detoxifiantă cu cărbune activ 80 ml, cod 1104143
  4. C.Tuna ser absorbant cu cărbune activ cu efect de netezire 30 ml, cod 1104150
  5. C.Tuna set produse cu cosmetice cu cărbune activ, cod PK940006

Formular de înscriere cu comandă Farmasi

[contact-form-7 404 "Negăsită"]

Dr.C.Tuna gel de curățare purificator cu cărbune activ

Acest gel purifică și protejează pielea împotriva agresiunilor zilnice, poluării, oxidanților, murdăriei, excesului de sebum și a toxinelor În contact cu apa  se transformă într-o spumă ușoară, care curăță în mod delicat, reîmprospătând și calmând pielea.

Ingrediente:

Aqua/Water, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Charcoal Powder, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate.

Dr.C.Tuna loțiune tonică de minimizare a porilor cu  cărbune activ

Îndepărtează impuritățile persistente care  rămân după curățarea tenului. Complexul Marine Water remineralizează porii măriți prin aplicarea microelementelor bogate, după care îi minimizează prin calitatea superioară a mineralelor. Protejează pielea de agresiunile externe, lăsând tenul curat și luminos.

Ingrediente:

Aqua/Water, Alcohol Denat., Sodium PCA, Glycerin, Butylene Glycol, Sea Water, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

Dr.C.Tuna mască neagră detoxifiantă cu cărbune activ

Masca Neagră reduce porii în mod vizibil, absoarbe sebumul în exces și exfoliază în mod delicat, pentru un ten luminos și împrospătat.

Actioneaza asupra metabolismului celular prin activarea diferitelor procese biologice. Ofera pielii mineralele necesare, absorbind toxinele si deseurile.

 Reduce numarul de leziuni sub forma de coșuri și acnee.Normalizează activitatea glandelor subcutanate, îmbunătățind aspectul tenului gras..

Ingrediente:

Aqua/Water, Alcohol Denat., Acrylates Copolymer, Polyvinyl Alcohol, Glycerin, Charcoal Powder, Butylene Glycol, Niacinamide.

Dr.C.Tuna ser absorbant cu cărbune activ cu efect de netezire

Înmoaie și deschide porii pentru a permite procesul eficient de curățare în profunzime.  Formula delicată permite pătrunderea ușoară în straturile profunde ale pielii. Cărbunele activ dizolvă și absoarbe murdăria, sebumul și celulele moarte acumulate în porii profunzi. Ajută la eliminarea completă prin accentuarea efectului măștii negre.

Ingrediente:

Aqua/Water, Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Charcoal Powder, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin.

Dr.C.Tuna set produse cu cosmetice cu cărbune activ

Dr.C.Tuna set produse cu cosmetice cu cărbune activ conține toate cele 4 produse cosmetice cu cărbune activ descrise anterior.

Ritual de îngrijire a pielii pentru curățarea și minimizarea porilor

Curățare

Pentru îngrijirea zilnică , aplică o cantitate mică de gel între palme, masează delicat pe față cu vârful degetelor, apoi clătește cu apă căldută.poți sterge cu un prosop sau lasă pielea să se usuce natural.

Aplicarea serului

Pentru îngrijire intensă, după curățarea feței cu gel, aplică cateva picături de ser pe zona pe care vei aplica masca neagrăți masează delicat cu vârful degetelor prin mișcări circulare. Lasă să se usuce 3 minute.

Aplicarea măștii

Aplică un strat gros uniform (să nu se vadă pielea de sub mască) pe față și gât. Așteaptă de 25-30 minute până se usucă și apoi exfoliază prin mișcări lente.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!