Gama de detergenți bio Mr. Wipes

Gama de detergenți bio Mr.Wipes

Gama de detergenți bio Mr.Wipes a fost lansată de firma Farmasi în 2014. Gama de detergenți bio Mr.Wipes este obținută din surse regenerabile, prin metode ecologice.

Toți detergenții din Gama de detergenți bio Mr.Wipes:

 • Sunt prietenoși cu pielea
 • Nu lasă reziduuri
 • Sunt solubili în natură
 • Au o formulă concentrată
 • Conțin uleiuri naturale
 • Se dizolvă chiar și la temperaturi scăzute.

De asemenea toți detergenții din Gama de detergenți bio Mr.Wipes:

 • Nu conțin parabeni
 • Nu conțin clor
 • Nu conțin fosfați
 • Nu conțin acizi dăunători
 • Nu conțin coloranți
 • Nu conțin formaldehidă
 • Nu conțin OMG (organisme modificate genetic)

Gama de detergenți bio  Mr.Wipes este alcătuită din detregenți pentru vase, detergenți pentru haine și , detergenți pentru casă .

Gama de detergenți bio Mr. Wipes

Detergenți bio Mr. Wipes pentru vase

1. Mr. Wipes detergent lichid de vase 300ml – cod 9700448

Poate fi folosit atât cu apă caldă cât și cu apă rece. Acest lichid foarte concentrat are un parfum proaspăt de citrice și protezează mâinile datorită compoziției sale îmbogățită cu ulei de porumb, ulei nucă de cocos, ulei de palmier și glicerină.

2. Mr. Wipes detergent concentrat pentru mașina de spalat vase 500 ml – cod 9700796

Acest detergent lichid concentrat elimină grăsimea şi alimentele uscate, lăsând vasele igienizate, curate şi fără reziduuri. Poate fi utilizat pe ceramică, pahare, vase de gătit şi tigăi, tacâmuri şi obiecte din cristal, argintărie fină şi porţelan.

3. Mr. Wipes soluție de clătire a vaselor în mașina de spălat vase 300ml – cod 9700801

Această soluție lasă vaselor un aspect strălucitor, ajută la prevenirea petelor și permite o uscare mai rapidă.

4. Mr. Wipes soluție concentrată contra grăsimii și a murdăriei 500ml – cod 9700524

Această soluție concentrată acționează imediat asupra tipurilor diferite de murdărie din bucătărie, chiar și cea foarte persistentă. Se poate aplica pe blatul de bucătărie, dulapuri, oțel inoxidabil, gresie, suprafețe ceramice,hotă, cuptor, plită, tigăi, oale, vase arse.

5. Mr. Wipes soluție concentrată de îndepărtare a ruginii și a calcarului 1000ml – cod 9700525

Soluțiea concentrată curăță eficient calcarul, rugina și murdăria acumulată ca urmare a durității apei. Se poate utiliza în siguranță pe materiale precum ceainice, fierbătoare de apă și aparate de cafea.

Pentru suprafețele foarte murdare se recomandă aplicarea direct a soluției concentrate. Este de preferat folosirea de mănuși de menaj.

Pentru suprafețele mai puțin murdare se diluează 50 ml soluție într-un litru de apă.

6. Mr. Wipes soluție pentru curățarea metalelor 200ml – cod 9700656

Acestă soluție concentrată curăță  eficient toate materialele și suprafețele metalice. Noua formulă îmbunătățită oferă o strălucire metalică intensă și îndepărtează eficient urmele de arsură, rugină și de oxidare de pe vasele de gătit din oțel și cupru.

Detergenți bio Mr.Wipes penru haine

1. Mr.Wipes baby detergent pentru rufe 500 ml – cod 9700804

Acest detergent special pentru rufele bebelușului este potrivit pentru haine albe și colorate , fiind eficient împotriva reziduurilor alimentare și a petelor de fructe. Mr.Wipes baby detergent  este testat hipoalergenic, nu are parfum și nu conține fosfați, coloranți, SLES și SLS.

2. Mr.Wipes baby balsam pentru rufe 500 ml – cod 9700803

Acest balsam special pentru hainele bebelușului se folosește pentru haine albe și colorate. Are proprietăți antistatice și previne electrizarea. Mr.Wipes baby balsam este testat hipoalergenic, nu are parfum și nu conține fosfați, coloranți, SLES și SLS.

3. Mr. Wipes detergent lichid concentrat pentru rufe albe 1000ml – cod 9700449

Acest detergent concentrat se poate utiliza pentru spalare manuală dar și automată. Are un Ph neutru ceea ce permite utilizarea în siguranță și pentru cele mai delicate haine.

4. Mr.Wipes detergent lichid concentrat pentru rufe colorate 1000ml – cod 9700541

Acest detergent concentrat se poate utiliza pentru spalare manuală dar și automată. Menţine culorile vii şi strălucitoare, iar rufele arată ca noi pentru mai mult timp.

5. Mr.Wipes detergent lichid concentrat pentru rufe negre 1000ml – cod 9700584

Acest detergent concentrat se poate utiliza pentru spalare manuală dar și automată. Păstrează pentru mai mult timp intensitatea culorii rufelor negre sau închise la culoare, beneficiind de ultimele inovaţii în domeniul protejării culorii și a ţesăturii. Îmbunătăţește aspectul ţesăturilor vechi din bumbac prin îndepărtarea microfibrilelor. Previne decolorarea ţesăturii și transferul culorilor pentru ca rufele să reziste mai mult timp.

6. Mr.Wipes balsam de rufe concentrat parfume dreams 500ml – cod 9700477

Balsamul de rufe Mr. Wipes redă „aspectul pufos” al prosoapelor şi face lenjeriile de pat minunat de moi. Încărcarea electrostatică, încreţirea şi şifonarea sunt reduse, ceea ce face călcatul mai uşor şi mai rapid. Poate fi utilizat pentru spalare manuală dar și automată.

7. Mr.Wipes soluție de îndepărtare a petelor de pe haine 500ml – cod 9700476

Acestă solutie concentrată îndepărtează petele persistente cum ar fi cele de iarbă, cosmetice, ulei, cafea sau ceai, fără să afecteze culoarea sau materialul hainei.

Detergenți bio Mr.Wipes pentru casă

1. Mr. Wipes detergent concentrat cu utilizări multiple 500ml

Curăță eficient toate tipurile de murdărie și grăsime. Detergentul cu utilizări multiple îndepărtează petele dificile de pe scaune, covoare, din bucătărie, baie, de pe marmură, gresie și rufe. Parfumul proaspăt persistă mult timp. Nu necesită clătire. Acest detergent este realizat în două variante: cu aromă de săpun pur ( cod 9700446) și cu aromă de flori albe ( cod 9700588).

2. Mr.Wipes soluție concentrată de curățare a lemnului 1000ml – cod 9700447

Această soluție concentrată este potrivită pentru curățarea tuturor tipurilor de parchet  și  podele de lemn, pentru diferite suprafețe din lemn, cum ar fi uși, rame pentru ferestre, dulapuri de bucătărie, etc. Mirosul său persistă mult timp.

3. Mr.Wipes soluție concentrată pentru curățarea suprafețelor mountain breeze 1000ml – cod 9700586

Această soluție concentrată este potrivită pentru curățarea tuturor suprafețelor. Are o formulă cu uscare rapidă care nu lasă pete.

4. Mr. Wipes soluție de curățare pentru wc 750ml – cod 9700526

Compoziția concentrată îndepărtează petele de rugină vechi și toată murdăria din vasul de toaletă. Capul special proiectat ajunge și în zone greu accesibile. Oferă un parfum proaspăt și curat  formând un strat protector pe suprafața aplicată.

Dacă îți place ce ai citit despre  Gama de detergenți bio  Mr.Wipes și îți dorești să  folosești aceste produse pentru ați ușura munca,  click aici pentru magazinul online.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!