Gama de produse antibacteriene Dr.C.Tuna

Gama de produse antibacteriene Dr.C.Tuna

Gama de produse antibacteriene Dr.C.Tuna este formată din următoarele produse: Dr.C.Tuna Spray antibacterial pentru suprafețe 225 ml, Dr.C.Tuna Gel antibacterian pentru mâini 300 ml, Dr.C.Tuna Gel antibacterian pentru mâini 75 ml.

Contactul cu diferiți germeni se realizează frecvent prin atingerea obiectelor cu ajutorul mâinilor. Atât copiii cât și adulții duc zilnic mâna la gură în mod conștient sau nu, introducând astfel în organism potențiale surse de infecție sub forma germenilor. Pentru a ne apăra în timpul zilei, când nu putem ajunge imediat la apă și săpun, putem folosi produsele  antibacteriene Dr. C. Tuna.

Formular de înscriere cu comandă Farmasi

[contact-form-7 404 "Negăsită"]

Gama de produse antibacteriene Dr.C.Tuna

Dr.C.Tuna Spray antibacterian pentru suprafețe

Dr. C. Tuna Spray antibacterian pentru suprafețe dezinfectează în mod sigur suprafețele mici și obiectele din casă, la fel de bine ca și suprafețele din exteriorul casei pentru prevenția infecțiilor și bolilor.

Dr.C.Tuna Gel antibacterian pentru mâini

Dr.C.Tuna Gel antibacterian pentru mâini datorită formulei speciale, dezinfectează mâinile fără a le usca. Formula este îmbogățită cu glicerină, astfel încât nu usucă mâinile.Tipul de alcool este alcool etilic denaturat pentru uz cosmetic, care nu este nociv pentru piele. Nu conține Triclosan. Gelul dezinfectant nu necesită clătire, elimină rapid virusurile și bacteriile. Este o formulă cu uscare rapidă, un preparat natural ce catifelează mâinile datorită glicerinei.

Atunci când nu ai acces la apă și săpun, Dr. C. Tuna Gel antibacterian pentru mâini este cel mai mare ajutor al tău.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!