Gama Dr.C.Tuna cu gălbenele

Gama Dr.C.Tuna cu gălbenele

Gălbenelele (Calendula officinalis) în istorie

Denumirea de gălbenele provine de la cuvântul latin ¨Kalendae¨ (prima zi din calendarul romanilor). Atât in Roma cât și în Grecia Antică, Orientul Mijlociu și India, acestea erau utilizate atât ca ingredient în diferite preparate gastronomice cât și ca remediu date fiind proprietățile lor medicinale.

În Evul Mediu, gălbenelele erau folosite pentru colorarea brânzeturilor și a untului. Pe durata Războiului Civil American și a Primului Război Mondial, petalele de gălbenele erau folosite pentru tratarea rănilor.

Astazi, gălbenelele sunt adesea folosite în unguente și loțiuni pentru a trata  afecțiuni ale pielii, cum ar fi acneea, eczeme, erupții cutanate și arsuri solare. Gălbenelele sunt folosite și pentru uz intern, în special pentru afectiuni ale ficatului și stomacului.

Printre componentele atât de benefice conținute de gălbenele se numară: ulei volatil, carotinoide, flavonoizi, mucilagii, rășină, polizaharide, acizi aromatici, dar și saponine, glicozide și steroli.

Gălbenelele pot fi folosite pentru toate tipurile de ten, indiferent dacă acestea sunt grase sau uscate. Sunt foarte des folosite în compoziția cremelor antiîmbătrânire sau în loțiunile pentru piele sensibilă, uscată și degradată.

Gama Dr.C.Tuna cu gălbenele

Dr.C.Tuna a cercetat calitățile gălbenelelor și a creat produsele dermato-cosmetice cu gălbenele de la compania Farmasi.

Gama Dr.C.Tuna cu gălbenele este alcătuită din următoarele produse dermato-cosmetice:

 1. C.Tuna șampon cu ulei de gălbenele 225 ml – cod 1108177
 2. C.Tuna balsam cremă cu ulei de gălbenele 110 ml – cod 1109083
 3. C.Tuna cremă de față cu gălbenele 50 ml – cod 1109204
 4. C.Tuna cremă de mâini cu ulei de gălbenele 75 ml – cod 1109203
 5. C.Tuna gel de duș cu ulei de gălbenele 225 ml – cod 1108178
 6. C.Tuna gel pentru curățarea tenului cu gălbenele 225 ml – cod 1104149
 7. C.Tuna loțiune de corp cu ulei de gălbenele 225 ml – 1103221
 8. C.Tuna loțiune tonică cu gălbenele 225 ml – cod 1104144
 9. C.Tuna mască de noapte cu gălbenele 50 ml – cod 1104146
 10. C.Tuna săpun cu ulei de gălbenele 100 g – cod 1119030
 11. C.Tuna ulei de gălbenele 20 ml – cod 1104132
 12. C.Tuna gălbenele set – cod PK940002

Formular de înscriere cu comandă Farmasi

[contact-form-7 404 "Negăsită"]

Dr.C.Tuna șampon cu ulei de gălbenele 225

Un șampon conceput pentru scalp și păr sensibil, predispus la ititații, mâncărime sau uscare. Purifică, protejează și calmează scalpul, oferind o senzație răcoritoare relaxantă. Repară bariera naturală de hidratare a scalpului.

Dr.C.Tuna balsam cremă cu ulei de gălbenele 110 ml

Acest balsam cremă hrănește  și calmează pielea, asigurând o hidratare intensă. Creează o barieră împotriva factorilor de mediu negativi.

Dr.C.Tuna cremă de față cu gălbenele 50 ml

Crema de față cu exrtact natural de gălbenele este o cremă hidratantă care conferă tenului elasticitate, prospeţime şi luminozitate.

Dr.C.Tuna cremă de mâini cu ulei de gălbenele 75 ml

Hidratează instantaneu mâinile, chiar și în cele mai aspre condiții.

Dr.C.Tuna gel de duș cu ulei de gălbenele 225 ml

Gelul de duș are o formulă specială pentru a calma și  proteja pielea uscată și sensibilă. Reduce iritațiile, mâncărimea și uscăciunea, curăță și hidratează pielea în profunzime.

Dr.C.Tuna gel pentru curățarea tenului cu gălbenele 225 ml

Curăță adânc murdăria, uleiul, impuritățile și machiajul; purifică pielea fără să usuce.

Dr.C.Tuna loțiune de corp cu ulei de gălbenele 225 ml

Loțiunea de corp cu ulei de gălbenele este gândită să refacă bariera hidro lipidică și să compenseze deficitul de hidratare a pielii extrem de uscate.

Dr.C.Tuna loțiune tonică cu gălbenele 225 ml

Loțiunea tonică pe bază de ulei de gălbenele hidratează și relaxează pielea, îndepărtează impuritățile de pe suprafața pielii. Totodată, pregătește pielea pentru aplicarea cremei de față.

Dr.C.Tuna mască de noapte cu gălbenele 50 ml

Masca de noapte cu gălbenele este destinată regenerării și revitalizării tenului, atenuării şi întârzierii apariţiei ridurilor. Aplică pe față și pe gât înainte de culcare, lasă să acționeze pe parcursul nopții. Când te trezești, clătește cu apă caldă sau șterge pielea delicat. Folosește masca oricând pielea ta are nevoie de o infuzie de hidratare.

Dr.C.Tuna săpun cu ulei de gălbenele 100 g

Săpunul cu ulei de gălbenele are efect hidratant unic asupra pielii uscate. Ingredientele sale naturale învăluie perfect pielea, iar utilizarea regulată asigură hidratarea echilibrată a pielii uscate.

Dr.C.Tuna ulei de gălbenele 20 ml

Uleiul de galbenele este recomandat pentru pielea uscată și deteriorată. Are proprietăți regenerative naturale, care  vindecă pielea și îi redă stralucire. Prevenine îmbatranirea prematură a pielii și subțierea acesteia. De asemenea este suficient de sigur pentru a putea fi folosit și pe pielea sensibilă și delicată din jurul ochilor, pentru a preveni apariția ridurilor “laba gâștei”.

Este recomandat  pentru ingrijirea tenului sensibil, hipersensibil, cu roşeaţă sau cuperozic pentru proprietăţile calmante, de catifelare şi tonifiere. Are acţiune antiinflamatoare, cicatrizantă, epitelizantă, reduce iritaţiile şi fragilitatea vasculara.

Dr.C.Tuna gălbenele set

Acest set conține produsele enumerate mai sus:

 1. C.Tuna gel pentru curățarea tenului cu gălbenele 225 ml – cod 1104149
 2. C.Tuna loțiune tonică cu gălbenele 225 ml – cod 1104144
 3. C.Tuna cremă de față cu gălbenele 50 ml – cod 1109204
 4. C.Tuna mască de noapte cu gălbenele 50 ml – cod 1104146

Dacă îți place ce ai citit despre aceste produse dermato-cosmetice și îți dorești să le folosești  click aici pentru magazinul online.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!