Gama Dr.C.Tuna cu usturoi și capyxil pentru un păr sănătos

Gama Dr.C.Tuna cu usturoi și capyxil pentru un păr sănătos

Gama Dr.C.Tuna cu usturoi și capyxil pentru un păr sănătos este compusă din următoarele produse cosmetice:

 • Șampon cu usturoi și capyxil
 • Mască de par cu usturoi și capyxil
 • Ulei concentrat de usturoi pentru revitalizarea părului.

Folosirea tutror produselor din Gama Dr.C.Tuna cu usturoi și capyxil pentru un păr sănătos poate să accelereze creșterea părului cu până la de 3 ori mai mult față de ritmul obișnuit de creștere.
Pentru înscrierea cu comandă alege unul dintre pachetele disponibile. În cazul în care dorești doar să te înregistrezi pentru a beneficia de discount 23-30% la toate produsele Farmasi alege ”Doresc doar catalog gratuit prin poștă 10 -15 zile”.

Formular de înscriere cu comandă Farmasi

[contact-form-7 404 "Negăsită"]

Dr.C.Tuna vitalizing șampon revitalizant cu usturoi și capixyl – 225 ml sau 500 ml

Șampon revitalizant, formulă îmbogățită cu usturoi și capixyl, soluţia eficientă pentru părul fragil și subțire. Reface părul deteriorat și hrănește fiecare fir. Utilizat în mod regulat întărește firul de păr conferindu-i un aspect strălucitor.

Dr.C.Tuna vitalizing mască de păr cu usturoi și capixyl – 200 ml

Dr.C.Tuna vitalizing mască de păr cu usturoi și capixyl previne căderea părului și contribuie la mărirea volumului părului subțire. Masca are o formulă ușoară non-grasă care oferă o îngrijire perfectă pentru părul deteriorat.

Dr.C.Tuna vitalizing ulei concentrat de usturoi pentru revitalizarea părului – 30 ml

Dr.C.Tuna vitalizing ulei concentrat de usturoi pentru revitalizarea părului prin formula sa îmbunătățită oferă îngrijirea ideală pentru părul slăbit, cu tendințe de rupere. Îmbogățit cu ulei de floarea soarelui, ulei de migdale dulci, minerale și vitamina E, acest ulei miraculos, ușor de clătit, ajută la stimularea foliculilor de păr, cu tendințe de rupere și de cădere.

Ritual de îngrijire a părului cu Gama Dr.C.Tuna cu usturoi și Capyxil 

1. Înainte de spălarea părului aplicați uleiul pe zona scalpului și mențineti timp de 30 de minute. Apoi masează ușor și clătește părul. Pentru rezultate mai eficiente, aplică de două ori pe săptămână.
2. Se aplică șamponul pe părul umed masând scalpul. Se lăsă pe păr 2-3 minute apoi se clătește. Dacă este necesar se repetă șamponarea.
3. După șamponare și clătire se aplică masca, pe vârfurile părului, se menține 5 minute apoi se clătește cu apă din abundență.

2 Comments
 1. Reply
  Miruna Ioan 02/13/2021 at 10:51

  Multumesc!

 2. Reply
  Pop Ioana Andra 02/06/2022 at 22:10

  Mulțumesc!

Leave a reply

*

error: Content is protected !!