Noul Kit de Bun Venit Farmasi 2020

Noul Kit de Bun Venit Farmasi 2020

Noul Kit de Bun Venit Farmasi 2020 poate fi comandat începând cu 1 ianuarie 2020. Acest  set se comandă  doar o singură dată, în prima comandă realizată pe site-ul firmei Farmasi. Dacă în prima comandă efectuată nu adăugați kitul, nu mai aveți ocazia să îl comandați ulterior.

Setul de Bun venit Farmasi are un ambalaj special, o cutie cu capac magnetic. Setul conține 7 produse cosmetice Farmasi, catalogul Farmasi cu pagini parfumate, 6 mostre de parfum (fiole sau plicuri), precum și 3 broșuri (Ghid de oportunitate, Ghid pentru îngrijirea tenului și Ghidul culorilor).

Conținut Noul Kit de Bun Venit Farmasi 2020:

  1. C.Tuna cremă de față cu arbore de ceai, 50 ml
  2. C.Tuna Vitalizing șampon revitalizant cu usturoi și capixyl, 225 ml
  3. C.Tuna mască neagră detoxifiantă cărbune activ, 20 ml
  4. Farmasi Ruj Mat Matte Merlot, 4 g
  5. C.Tuna Pferde balsam cu efect dublu, 125 ml
  6. C.Tuna cremă de mâini cu ulei de gălbenele, 75ml
  7. Eurofresh whitening misvak toothpaste, 50 gr.

Dr.C.Tuna cremă de față cu arbore de ceai

Crema de față cu arbore de ceai pentru ten gras și cu imperfecțiuni, hidratează și echilibrează tenul, conferindu-i un aspect luminos. De asemenea ajută în mod eficient la reducerea petelor, a punctelor negre și a imperfecţiunilor.

Dr.C.Tuna Vitalizing șampon revitalizant cu usturoi și capixyl

Acest șampon revitalizant are o formulă îmbogățită cu usturoi și capixyl, soluţia eficientă pentru păr fragil și subțire.  Dacă este utilizat frecvent, reface părul deteriorat, contribuie la întărirea firului de  păr. Conferă un aspect strălucitor părului de la rădăcină până la vârf. Nu are miros de usturoi.

Dr.C.Tuna mască neagră detoxifiantă cărbune activ

Masca neagră reduce porii în mod vizibil, absoarbe sebumul în exces și exfoliază în mod delicat, pentru un ten luminos și împrospătat. Reduce liniile și ridurile fine și elimină excesul de sebum, îndepărtând în același timp impuritățile acumulare, pentru un ten luminos.

Farmasi Ruj Mat Matte Merlot

Un ruj puternic pigmentat, pentru purtare îndelungată, care oferă o culoare intensă, mată și de efect într-o singură aplicare. Conținutul de vitamina E hidratează buzele.

Dr.C.Tuna Pferde balsam cu efect dublu

Ideal pentru un masaj relaxant. O formulă mai puternică îmbogățită cu extract de castan, mentol, uleiuri esențiale, arnică și extract de rozmarin.  Ajută la hidratarea și hrănirea pielii.

Dr.C.Tuna cremă de mâini cu ulei de gălbenele

Calmează pielea sensibilă datorită formulei sale concentrate și protejează pielea uscată și sensibilă. Reduce iritațiile, mâncărimea,uscăciunea și hidratează pielea în profunzime.

Eurofresh whitening misvak toothpaste

Pasta de dinți cu efect de albire, având o formulă special creată ce conține Misvak (băț de arak) și ulei din arbore de ceai. Îndepărtează petele de ceai și cafea și albește dinții. Protejează în mod delicat dinții împotriva plăcii dentare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!