Ofertă șampon cu usturoi

Ofertă specială Farmasi: 2 șampoane cu usturoi la 500 ml pentru 78 lei (transport + catalog în curs cu pagini parfumate în acest preț)! Două șampoane, fiecare de 500 ml, care vă asigură o perioadă de utilizare de 2 luni pentru a constata efectele reale de încetinire a pierderii firelor de păr. pentru comandă bifați în formularul de mai jos setul dorit.

Comandă un set de revigorare a părului pe bază de usturoi: 👇

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de livrare:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:

  Pentru 206 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2x şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire, transport în preț).

  Pentru 152 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire) + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 239 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire).

  Pentru 409 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 225 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (un ruj lichid + un rimel Mascara Zen) + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 443 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 500 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (șampon usturoi 500ml + gloss buze red Light 4 ml) + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire).

  VREAU REDUCERE = se adaugă la 100 lei în comandă kitul de start + înregistrare cont Farmasi. Kitul de start asigură discount de 50% la prețurile de mai sus (nu se aplică reduceri la transport și catalog). Start kit-ul conține 3 mini-mostre ruj, 4 mini-mostre parfumuri, mostre: șampon usturoi, gălbenele, lumi radiance, Age reversist, Resurface, mostre fond de ten, broșura de oportunitate + cutie cu capac magnetic.

  SAU

  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin email și/sau whatsapp în termen de 3 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog online identic cu cel tipărit.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Informații șampon Farmasi cu usturoi

  Șamponul cu usturoi Farmasi nu miroase a usturoi și nici celelalte componente ale setului nu au miros de usturoi. Șamponul cu usturoi, capixyl și trichogen are un miros plăcut.

  Setul complet de îngrijire pentru a stopa căderea firelor de păr este compus din 3 produse: șamponul, masca de păr și serul minunat pe bază de usturoii, capixyl și, foarte important, trichogen.

  Farmasi samponul cu usturoi

  În fotografia de copertă aveți oferta cu cele două șamopane care totalizează un litru. Două șampoane, fiecare de 500 ml, care vă asigură o perioadă de utilizare de 2 luni pentru a constata efectele reale de încetinire a pierderii firelor de păr.

  Pentru o explicație corectă și completă vă prezentăm informații despre cele trei componente pe care le includ șamponul, masca de păr și serul concentrat din această gamă de produse cosmetice dedicate îngrijirii părului.

  Cum se utilizează cele 3 cosmetice pe bază de usturoi👇

  Usturoiul îngrijirea părului

  Usturoiul conține vitamina B6, vitamina C, vitamina A, seleniu, potasiu, sulf, fosfor, siliciu, iod, germaniu, calciu, fibre, zinc, magneziu si antioxidanți puternici. Datorită compoziției sale, usturoiul ajută la creșterea foliculilor de păr și elimină substanțele nocive de la rădăcina părului și de la nivelul scalpului. Îți spunem cum se prepară cele mai bune tratamente naturale pentru stimularea creșterii părului și pentru menținerea sănătății sale și alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!

  Alicina și sulful sunt ingredientele magice din usturoi care ajută reducerea căderii părului și la creșterea lui prin stimularea procesului de regenerare de noi foliculi piloși. Mai mult, usturoiul elimină toxinele nocive de la nivelul scalpului, previne infecțiile, reduce inflamațiile, întărește rădăcina părului și îmbunătățește textura firului de păr. Proprietățile antibacteriene și antifungice ale sulfului din usturoi ajută de asemenea la eliminarea mătreții și a mâncărimilor scalpului.

  We will be happy to hear your thoughts

  Leave a reply

  *

  error: Content is protected !!