7 motive pentru a deveni consultant Farmasi

7 motive pentru a deveni consultant Farmasi

Indiferent de educaţie, chiar dacă încă înveți sau deja ai un serviciu, fără nici o investiţie iniţială, folosind materialele şi instruirea oferită de companie, vei deveni un expert în lumea produselor Farmasi.

Intră în comunitatea Farmasi, fii consultant sau lider și vei beneficia de:

  1. Înscriere gratuită
  2. Comanzi de oriunde și primești produsele la tine acasă
  3. Nu există comandă minimă
  4. Program flexibil
  5. Ești propriul șef
  6. Cursuri gratuite
  7. Oportunitatea de a dezvolta propria afacere Farmasi

1. Înscriere gratuită

Pentru a deveni consultant Farmasi nu este necasar să faci comandă de produse sau să plătești taxă de înscriere. Completezi formularul de înscriere aici iar ulterior decizi dacă vrei să dezvolți afacerea sau doar cumperi produse de calitate, pentru tine și familia ta, cu un discount de 23-30%

2. Comanzi de oriunde și primești produsele la tine acasă

Comenzile se fac online, așa că poți comanda de ori unde și la orice oră. În 2-3 zile primești produsele acasă, cu plata online sau cu plata la livrare.

3. Nu există comandă minimă

Poți să comanzi câte produse vrei. Dacă comanda este cu valoare mai mare de 199 lei beneficiezi de transport gratuit prin curier rapid. Pentru orice comandă cu o valoare mei mică de 190 lei se platește 12,9 lei taxa de curier.

4. Program flexibil

Nu ai un program fix. Lucrezi când vrei și cât vrei. Tu stabilești limitele.

5. Ești propriul șef

Lucrezi în ritmul propriu, când vrei tu și cum vrei tu.

6. Cursuri gratuite

Vei avea acces la seminare, cursuri de formare și evenimente sociale. Toate gratuit.

7. Oportunitatea de a dezvolta propria afacere Farmasi

Pentru dezvoltarea propriei echipe compania Farmasi acordă cadouri și bonusuri în bani. Dacă recrutezi într-o lună 3 consultanți activi ești eligibil pentru programul ”Construiețe-ți echipa” și vei primi cadou Apa de parfum Sensational pentru Ea.

Un consultant trebuie să comande produse în valoare de 150 lei (valoare de plată) în campania de recrutare, pentru a deveni activ. Fără să atingă acest plafon un client nu poate deveni consultant.

Pentru recrutarea a 10 consultanți activi într-o lună primești cadou 2 ape de parfum (Apa de parfum Sensational pentru Ea și Apa de parfum Shooter’s pentru El), precum și un bonus de 150 lei.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre ce înseamnă să fii consultant, completează formularul de contact din site și voi lua legatura cu tine în cel mai scurt timp!

ACCEPTĂ PROVOCAREA!

Nu rata oportunitatea de a dezvolta propria afacere Farmasi!

Vino alături de marea familie Farmasi, te asteptam să înveți multe lucruri despre independență financiară, energie pozitivă, curaj, ambitie, determinare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!