Înscriere

Înscriere Farmasi România – formular de înregistrare cu oferte

Înscriere Farmasi România – formular de înregistrare cu oferte. La inscrierea Farmasi de pe această pagină aveţi două opţiuni. Bifaţi doar una dintre ele: setul de Bun Venit (7 produse cosmetice+ catalog+ 3 ghiduri tipărite+ 6 mostre parfumuri) la 75,98 lei (transport inclus) sau catalog gratuit prin Poşta Română ca imprimată.

Setul de Bun venit conține următoarele produse:

 1. C.Tuna Vitalizing șampon revitalizant cu usturoi și capixyl, 225 ml
 2. C.Tuna mască neagră detoxifiantă cărbune activ, 20 ml
 3. Farmasi Ruj Mat Matte Merlot, 4 g
 4. C.Tuna Pferde balsam cu efect dublu, 125 ml
 5. C.Tuna cremă de mâini cu ulei de gălbenele, 75ml
 6. Eurofresh whitening misvak toothpaste, 50 gr
 7. Creion dermatograf Express Black.

IMPORTANT

Înscrierea Farmasi se poate poate face o singură dată. Dacă datele dvs. au fost înregistrate în sistem nu mai puteți face o nouă înscriere doar pentru a beneficia de catalogul gratuit.

Completaţi corect şi cu atenţie datele pentru înscriere Farmasi. Alegeţi doar una singură din cele două opţiuni: pachetul promoţional la 75,98 lei sau catalogul gratuit prin poştă. Alegeţi doar una din două la completarea formularului de înregistrare.

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email:

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

  Vreau (bifaţi una din două):
  Setul de Bun venit la 75,98 lei (catalog, 6 mostre parfum, sampon cu usturoi, ruj mat, gel de masaj cu castane, pastă de dinţi, mască detoxifiantă cu cărbune,cremă de mâini cu ulei de gălbenele,cremă de faţă cu arbore de ceai, ghid îngrijirea tenului, ghid al culorilor, ghid de oportunitate,transport inclus).
  Catalog gratuit în 9-12 zile.

  ----------------------

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Înscriere Farmasi

  Înscriere Cosmetice Farmasi fară obligaţii. Completaţi cu atenţie formularul de înregistrare. Şi mai ales alegeţi DOAR una dintre cele două opţiuni (bife) la înregistrare. Alegeţi pachetul de start cu  la 75,98 lei (transportul este inclus) sau un singur catalog pe care îl trimitem prin poştă gratuit. Asistenţa vă este asigurată după înregistrare prin acest website sau prin pagina de facebook dedicată.

  error: Content is protected !!