Înscriere

Înscriere Farmasi – formular de înregistrare cu oferte

Înregistrare gratuită în magazinul online Farmasi. La înscriere Farmasi aveţi opţiuni (bife) în formular. Selectaţi la înregistrare doar kitul de start la 85,9 lei SAU un catalog + un şampon cu usturoi + mască de păr la 50 lei. În fotografia de mai jos aveţi toate produsele cosmetice din setul de bun venit (kitul de start).

 

Set Bun Venit Farmasi

IMPORTANT pentru comanda Farmasi

Înscrierea Farmasi se poate poate face o singură dată. Dacă datele dvs au fost înregistrate în sistem nu mai puteți face o nouă înregistrare.

Completaţi corect datele. Alegeţi doar una singură din opţiuni: pachetul promoţional la 86 lei sau catalogul gratuit prin poştă.

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (bifaţi doar una din două, setul de bun venit are şi catalog):

  VREAU REDUCERE = 122 lei KITUL DE START + înregistrare cont Farmasi. Prețul de 122 lei include starter kit + Ugent cargus + catalog. Kitul de start nu are discount dar se asigură reduceri pe viață prin activarea contului personal. Start kit-ul conține 3 mini-mostre ruj, 4 mini-mostre parfumuri, mostre: șampon usturoi, gălbenele, lumi radiance, Age reversist, Resurface, mostre fond de ten, broșura de oportunitate + cutie cu capac magnetic.

  SAU

  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin email și/sau whatsapp în termen de 3 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog online identic cu cel tipărit.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Inscriere Farmasi Kit de start

  Ce conţine setul de bun venit Farmasi

  ❤️În colet sunt în total 16 produse, tot ce se vede în fotografie:
  ✔️Şampon 225 ml pe bază de usturoi şi capixyl pentru regenerarea şi creşterea părului.
  ✔️Cremă pentru îngrijire a tenului 50 ml cu arbore de ceai.
  ✔️Pferde cremă concentrată de masaj 125 ml cu efect dublu pe bază de castane.
  ✔️Pastă de dinţi 50 gr cu efect de albire.
  ✔️Ruj lichid mat cu ingrediente naturale la 4 ml (culoare unică în toate seturile).
  ✔️6 mostre (testere) de parfum (în minieprubetă sau pliculeţ).
  ✔️Catalogul în curs cu pagini parfumate.
  ✔️3 broşuri cosmetice: ghid de ingrijire a tenului, ghid al culorilor pentru machiaj, broşura de oportunitate.
  ✔️O minunată cutie pentru produse cosmetice cu capac magnetic.
  📌Produsele au o reducere totală de 65% faţă de preţul de listare în catalog. Kit-ul de start poate fi comandat o singură dată, la înscrierea cu comandă.
  ℹ️Dacă aveţi deja cont Farmasi nu îl puteţi dubla, dacă aţi comandat deja kitul de start nu îl puteţi comanda a doua oară.

  Înscriere Farmasi

  Catalog Farmasi gratuit

  Catalogul gratuit Farmasi pe care îl primiţi în urma înregistrării, prin poştă, în 10-15 zile după ce completaţi acest formular. Broşura în versiune online o puteţi consulta pe acest website. Dar un catalog gratuit Farmasi primiţi prin poştă, în plic, doar dacă veşi completa fromularul. Important: nu vă puteţi înscrie decât o singură dată. Puteţi consulta catalogul Farmasi online AICI.

  Orice încercare de dublare a contului este absolut inutilă. Odată ce datele dv. au fost înregistrate în sistem: nu mai puteţi face o nouă înscriere. Un singur catalog gratuit Farmasi pentru o singură şi unică înscriere. Sau, dacă veţi alege kitul de start îl veţi primi o singură dată în urma înregistrării.

  Catalogul firmei are 300 grame, are 160 de pagini. Nu este o broşură oferită gratuit. Astfel că în urma înscrierii într-o reţea a unui consultant acesta va plăti pentru dv. atât catalogul cât şi costurile de expediere.

  În urma înscrierii beneficiaţi de toate avantajele unui consultant. Nu este necesar să vă dezvoltaţi propria reţea de reprezentanţi. Odată devenit client (sau clientă) veţi avea absolut toate opţiunile de reduceri şi promoţii disponibile.

  error: Content is protected !!