Ritual de îngrijire a părului: șamponul cu usturoi

Șampon pentru stoparea căderii părului cu usturoi, capixyl și trichogen. Activează-ți contul și comandă cu reducere 23% seturile care includ șamponul cu usturoi care oprește pierderea firelor de păr. Set pentru 2 luni: 2 șampoane la 500 ml la 78 lei (transport prin curier + catalog incluse în preț).

Formular de comandă șampon usturoi

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:

  Pentru 85 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire) + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 112 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2x şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire, transport în preț).

  Pentru 71 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 70 lei: două şampoane cu usturoi la 225 ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 129 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 221 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 225 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (un ruj lichid + un rimel Mascara Zen) + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 239 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 500 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (șampon usturoi 500ml + gloss buze red Light 4 ml) + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire).

  Pentru 120 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  SAU

  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin email și/sau whatsapp în termen de 3 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog online identic cu cel tipărit.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Ritual îngrijirea părului

  Beneficiile usturoiului

  Usturoiul, allium sativum, este cunoscut de catre toata lumea ca aliment. Usturoiul are însă și propiretăți benefice pentru podoaba capilară. Usturoiul mai este folosit ca remediu naturist pentru o mulțime de probleme de medicina tradițională a multor popoare.

  Usturoiul contine in compozitia sa substante ca potasiu, sulf, fosfor, calciu, siliciu, iod, germaniu, ajoen – un anticoagulant foarte puternic si in plus, o serie de vitamine cum ar fi: A, B1, B2, C.
  Pot exista numeroase motive pentru căderea părului, cum ar fi dieta slabă, stilul de viață nesănătos și pentru că foliculii tăi de păr sunt slabi. Oricare ar fi motivul, usturoiul este un mijloc ușor și ieftin de a opri căderea părului.

  Din fericire, nu trebuie să vă deschideți contul bancar pentru a obține părul plin, gros și sănătos. Usturoiul este un remediu excelent pentru căderea părului și vă va ajuta să creșteți PĂR NOU! Deoarece este o plantă puternică, vă va stimula foliculii de păr și vă va întări rădăcinile părului.

  Dar cum îl folosești pentru îngrijirea părului? Există șamponul Farmasi pe bază de usturoiu, capixyl și trichogen.

  Farmasi samponul cu usturoi

  Capixylul – minunea trifoiului roșu

  Capixylul este folosit ca a un tratament inovator pentru căderea părului pentru bărbați și femei în ultimii ani. Soluția este o peptidă biomimetică formulată cu extracte din trifoi roșu.
  Aplicat direct pe scalp, Capixyl-ul pătrunde în rădăcini și foliculi pentru a promova creșterea părului și pentru a reduce inflamațiile. Capixylul este testat clinic și s-a descoperit că atenuează alopecia și crește densitatea părului cu aproximativ 46% la femei.

  Usturoiul pentru podoaba capilară

  Usturoiul conține vitamina B6, vitamina C, vitamina A, seleniu, potasiu, sulf, fosfor, siliciu, iod, germaniu, calciu, fibre, zinc, magneziu si antioxidanți puternici. Datorită compoziției sale, usturoiul ajută la creșterea foliculilor de păr și elimină substanțele nocive de la rădăcina părului și de la nivelul scalpului. Îți spunem cum se prepară cele mai bune tratamente naturale pentru stimularea creșterii părului și pentru menținerea sănătății sale și alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!

  Noul sampon Farmasi cu usturoi

  Alicina și sulful sunt ingredientele magice din usturoi care ajută reducerea căderii părului și la creșterea lui prin stimularea procesului de regenerare de noi foliculi piloși. Mai mult, usturoiul elimină toxinele nocive de la nivelul scalpului, previne infecțiile, reduce inflamațiile, întărește rădăcina părului și îmbunătățește textura firului de păr. Proprietățile antibacteriene și antifungice ale sulfului din usturoi ajută de asemenea la eliminarea mătreții și a mâncărimilor scalpului.

   

   

  We will be happy to hear your thoughts

  Leave a reply

  *

  error: Content is protected !!