Noul şampon cu usturoi

Comandă şamponul revitalizant Farmasi în noua formulă. Ingrediente noi, aspect nou, formulă îmbunătăţită atât pentru şamponul cu usturoi cât şi pentru masca de păr şi serul pe bază de extract de usturoi. Seturi cu preţuri pentru fiecare buzunar! Noua gamă cu şampon revitalizant pentru întărirea firelor de păr pe care le menţine sănătoase datorită extractului de usturoi, Capixyl şi noul ingredient Trichogen.

Preţurile seturilor pornesc de la 54,48 lei, în formula de bază cu şampon şi balsam de păr. Setul complet de îngrijire pentru stoparea căderii părului şi regenerare cu şampon, mască şi ulei concentrat la 93 de lei (inclusiv transportul prin curier şi catalogul Farmasi în vigoare).

Atenţie: oferta este valabilă doar la comandă cu înregistrare în magazinul online Farmasi! Dacă aveţi deja cont nu încercaţi dublarea înregistrării!

Comandă şampon cu usturoi Farmasi

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:

  Pentru 85 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire) + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 112 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2x şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire, transport în preț).

  Pentru 71 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 70 lei: două şampoane cu usturoi la 225 ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 129 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 221 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 225 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (un ruj lichid + un rimel Mascara Zen) + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 239 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 500 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (șampon usturoi 500ml + gloss buze red Light 4 ml) + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire).

  Pentru 120 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  SAU

  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin email și/sau whatsapp în termen de 3 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog online identic cu cel tipărit.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Cum se utilizează gama de şampon, ser şi mască de păr cu usturoi

  Set complet şampon cu usturoi, mască, ulei

  Comanda sampon usturoi Farmasi

  Noul şampon Farmasi pe bază de usturoi

  Noul şampon Farmasi pe bază de usturoi şi Capixyl are în formula actuală un nou ingredient: Trichogen. Şamponul Farmasi conţine un complex de protecţie bazat pe un amestec de uleiuri şi extracte naturale care ajută la protejarea părului împotriva reazelor UV. Acest complex bogat îmbunătăţeşte luciul, strălucirea şi, mai ales, rezistenţa părului.

  Trichogen-ul îmbăgăţeşte ingredientele cu biotină şi extracte vegetale, un ingredient activ ce ajută la îmbunătățirea rezistenţei părului şi totodată stimulează creşterea firelor de păr. Totodată, acest nou ingredient inclus în şamponul Farmasi, ajută la repararea şi îmbunătățirea calităţii firelor de păr.

  Noua mască de păr cu usturoi Farmasi

  Noua mască de păr Farmasi pe bază de usturoi apare în catalogul firmei valabil din luna septembrie. La fel ca şamponul, balsamul de păr are o nouă formulă, îmbunătăţită.

  Este utilizat în noua formulă a măştii de păr uleiul de macadamia. Un ulei cosmetic bogat în acid oleic. Uleiul de macadamia hidratează profund de la scalp până la vârful firelor de păr, menţinându-le hidratate cu ingredientele necesare. Uleiul de macadamia inclus în balsamul de păr ajută totodată împotriva electrizării părului şi, în acelaşi timp, oferă strălucire pentru părul deteriorat.

  Trichogen-ul îmbogățit cu biotină şi extracte vegetale ajută la îmbunătăţirea rezistenţei părului şi totodată îi stimulează creşterea. Trichogen-ul ajută la repararea şi îmbunătăţirea calităţii părului. Trichogen-ul este un complex de protecţie: amestec de uleiuri şi extracte care ajută la protejarea părului împotriva razelor UV şi susţine prevenirea decolorării părului. Acest complex bogat ajută la îmbunătăţirea luciului, a strălucirii şi rezistenţei părului.

  Uleiul din setul cu şampon de usturoi Cosmetice Farmasi

  Noul ulei din setul de şampon pe bază de usturoi are, la fel ca celelalte două produse din această gamă, o formulă nouă… Apare uleiul de rozmarin. Sau, mai exact extractul de ulei de rozmarin se regăseşte în noul ulei, ser esenţial pe bază de usturoi şi capixyl din gama Farmasi.

  Uleiul Farmasi pe bază de usturoi şi capixyl porneşte pe noul drum, din august 2021, însoţit de uleiul de Macadamia. Bogat în acid oleic, acest minunat ulei de macdamia contribuie la hidratarea profundă de la scalp până la firele de păr. Are susţinere pentru stoparea căderii firelor de păr şi, ulterior, pentru a încuraja noi fire de păr (puf de păr).

  Noua formulă a uleiului include uleiul de rozmarin. Acest ingredient natural strimulează creşterea părului, hidratează scalpul prin îmbunătăţirea circulaţiei capilare. Aceste extracte vegetale menţin părul puternic şi strălucitor.

  Ulei din seminţe de Adansonia Digitata (Baobab), un nou ingredient în minunatul ulei esenţial pe bază de usturoi şi capixyl. Specialiştii Farmasi au îmbunătăţit semnificativ noul ulei de usturoi Farmasi. Uleiul extras din seminţe de Adansonia Digitata (Baobab) hidratează şi înmoaie părul fragil cu Omega-3 şi vitamina C. Acest ulei esențial hrăneşte părul fără să îl încarce însă şi îi oferă un aspect strălucitor, sănătos.

  error: Content is protected !!